Értékesítési ajánlat

Magyarország egyik leghíresebb wellness és gyógy központja Egerszalókon található, mely az Európában egyedül álló gyógyvízforrás bázisán épült. (Kapcsolódó oldalak: Saliris Resort Termálfürdő, http://salirisresort.hu/furdo-strand http://termalonline.hu/furdok/egerszalok-saliris-resort-termalfurdo) A gyógyfürdő komplexum, illetve nosztalgiafürdő közvetlen közelében (távolság 300m) társaságunk 41m2 - 56m2-es, 2 – 4 – 6 fő elhelyezésére alkalmas apartman egységeket kínál eladásra korlátozott számban. Az apartmanok telekkönyvi besorolása lakáscélú ingatlan, működtetése társasházi formában történik.

Az apartmanok fűtése és hűtése egyedi módon, saját kazánnal és légkondicionáló rendszerrel történik, az idevonatkozó energiaigény szintén egységenként mérhető. A költségek csökkentése, illetve a hatásfok növelése érdekében a fűtést és a meleg vizet modern, kondenzációs kazán, a légkondicionálást „split” klíma biztosítja. Az épületben a szintek közötti, illetve a mozgáskorlátozott közlekedést lift könnyíti meg.

Eladási ár: bruttó 325 000 Ft/m+ terasz bruttó 162 500 Ft/m2

Az első ütemben 12db apartman került átadásra.

Értékálló befektetés, kedvező hozam.

Az ingatlan, mint befektetési eszköz egyre népszerűbbé válik. Az általános banki betétek helyett érdemes a befektetésre szánt pénzösszegnek magasabb hozammal kecsegető lehetőséget találni. Ez lehet az ingatlan, ami két, a mai piacnak fontos tulajdonsággal is rendelkezik, egyrészt ellenőrizhető és hosszú távra szól, másrészt magasan a jegybanki alapkamat és az alacsony kockázati besorolási kötvények hozama felett tud teljesíteni miközben a befektetés (ingatlan) értékemelkedésére is reális az esély.

A termál-turizmus egyre nagyobb népszerűségnek örvend, s új tendenciának tekinthető, hogy a külföldiek korábbi dominanciája kezd mérséklődni. A gyógyvizes fürdőket a hazai közönség is kezdi felfedezni, egyre többeket vonz a fürdő szolgáltatásai között megjelent wellness, éppúgy, mint a szaunák, avagy a spa-kezelés, a termál vagy éppen török fürdők. A gyógy- és termálvizekre épült fürdők, wellness-központok a természetes gyógymódok kihasználására, a kikapcsolódásra és a feltöltődésre kínálnak lehetőséget, s egyre többen csábulnak el egy-egy hétvégére is.

A gyógyvizes fürdők esetében a turisztikai szezon szinte egész évben tart, az itteni, turisztikai céllal használt és bérbe adott ingatlanok kihasználtsága magas, éves szinten akár 60%-70%, ami a tulajdonosoknak kedvező hozamot biztosít.